Paastaart workshop nieuw!

Tijdens deze gezellige workshop leer je hoe je een taart vult, bekleedt en decoreert.
Je krijgt hiervoor een taart van 17.5 cm doorsnede die je gaat vullen met extra luxe vulling. Vervolgens ga je de taart plooivrij leren bekleden met reeds gekleurde rolfondant.
De taart versier je vervolgens in een paasthema met uitgestoken bloemetjes, vlindertjes, konijntjes, kuikentjes, wat je leuk vind. Natuurlijk krijg je veel tips en inspiratie zodat je thuis ook meteen aan de slag kunt.
Kortom we gaan een leuke, lekkere en vrolijke Paastaart maken om tijdens het Paasontbijt heerlijk van te genieten.

De kosten voor deze workshop bedragen € 45,- pp. Dit is inclusief de basistaart, alle ingrediënten en het gebruik van materialen, en natuurlijk een kopje koffie of thee met iets lekkers.
De workshop duurt ongeveer 3 uur en natuurlijk krijg je de taart mee naar huis om mee te pronken en om heerlijk van te genieten.

Voor al je benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Bakmixen, bakvormen, cupcake- en taartdecoratie, rolfondant, en een grote variatie aan rollers, uitstekers, silicone mallen en nog veel meer. Na afloop van de workshop kun je op je gemak in de winkel rondkijken en geven we je een korting van 10%* op het hele assortiment! (muv boeken)

* niet in combinatie met andere acties

Webshop is tijdelijk buiten gebruik!