Paasei versier workshop nieuw!

Tijdens deze gezellige workshop leer je hoe je van een simpel paasei een schitterende blikvanger kunt maken.
Je krijgt hiervoor een paasei van 17cm van echte Callebaut chocolade. Vervolgens gaan we een ontwerp maken voor het ei en kun je aan de slag.
Het ei versier je vervolgens met uitgestoken bloemetjes, vlindertjes, konijntjes, kuikentjes, wat je leuk vind. Natuurlijk krijg je veel tips en inspiratie zodat je thuis ook meteen aan de slag kunt want na deze workshop wil je nooit meer een saai kaal chocolade ei in huis hebben.

De kosten voor deze workshop bedragen € 37,50 pp. Dit is inclusief het chocolade paasei, alle ingrediënten en het gebruik van materialen, en een kopje koffie of thee met iets lekkers.
De workshop duurt ongeveer 2.5 uur en natuurlijk krijg je het ei mee naar huis om mee te pronken en om heerlijk van te genieten.

Kosten €37,50

Voor al je benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Bakmixen, bakvormen, cupcake- en taartdecoratie, rolfondant, en een grote variatie aan rollers, uitstekers, silicone mallen en nog veel meer. Na afloop van de workshop kun je op je gemak in de winkel rondkijken en geven we je een korting van 10%* op het hele assortiment! (muv boeken)

*niet in combinatie met andere acties

Webshop is tijdelijk buiten gebruik!