ABN-Amro Workshop Cupcakes Versieren

Tijdens deze workshop laten we u kennis maken met het fenomeen cupcake. Waar kan dat beter dan in de inspirerende omgeving van onze cupcakewinkel! In een ontspannen sfeer gaan we samen 4 cupcakes decoreren. Tijdens de workshop leert u gebruik te maken van allerlei materialen en brengen wij u de basistechnieken bij om een mooie cupcake te maken.

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijke cupcake. Voor we aan de workshop gaat beginnen is er genoeg tijd om eerst de winkel te bekijken en vast ideetjes op te doen voor uw eigen cupcakes.

Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties.

Versier je cupcakes met uitgestoken bloemetjes, vlindertjes, rondjes, blaadjes, wat je leuk vind.
We hebben talloze materialen voor je klaar staan; parels, 18 kleuren rolfondant, glitters, musketzaad, verf, stiften en nog veel meer.
Je krijgt veel tips en inspiratie zodat je thuis ook meteen aan de slag kunt.
Kortom we gaan leuke, hippe en unieke cupcakes maken.

De workshop duurt ongeveer 2 a 2,5 uur en natuurlijk krijg je de cupcakes in een mooi doosje mee naar huis om te pronken en om heerlijk van te genieten.

Voor al je benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Bakmixen, bakvormen, cupcake- en taartdecoratie, rolfondant, en een grote variatie aan rollers, uitstekers, silicone mallen en nog veel meer. Na afloop van de workshop kun je op je gemak in de winkel rondkijken en geven we je een korting van 10%* op het hele assortiment! (muv boeken)

*Niet in combinatie met andere acties.

Kort samengevat
• 4 cupcakes decoreren
• Gebruik van ingrediënten en materiaal
• Tips en trucs
• Koffie en thee en een heerlijke cupcake
• Tijdsduur  2 uur
• Uiteraard krijg je de 4 cupcakes mee naar huis

Kijk hier voor meer informatie: https://service.abnamro.nl/extra/detail/cupcakes/

Webshop is tijdelijk buiten gebruik!