Kinderfeest koekjes bakken en versieren vanaf 8 jaar nieuw!

Ons allernieuwste kinderfeestje is een heus koekjes feest voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen namelijk nu allemaal lekkere koekjes versieren tijdens hun feestje.
Wij hebben alvast het koekjesdeeg gemaakt zodat we gelijk kunnen beginnen met bakken en zorgen we voor een aantal gebakken koekjes die we kunnen gaan versieren zodat de zelfgebakken koekjes eerst een beetje kunnen afkoelen.

Maar eerst gaan we natuurlijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn en hoe alles werkt. Vervolgens gaan we samen eerst koekjes bakken. Daarna versieren, waardoor iedereen stap voor stap weet hoe alles werkt. Vervolgens gaat iedereen zelf aan de gang met de overige koekjes.

Voor het versieren maken we gebruik van fondant, fondantglazuur en allerlei soorten ingrediënten als parels, sprinkels en eetbare lijm. Om allerlei leuke figuurtjes te  maken hebben we een hoop uitstekertjes en molds klaarliggen.

We zorgen dat er tussendoor wat te drinken is met wat lekkers erbij.

De kosten voor dit feestje bedragen € 17,50,- pp. Dit is inclusief  alle ingrediënten en het gebruik van materialen, en natuurlijk een lekker glas limonade met lekkers.

Voor de begeleider (s) staat een lekker kopje koffie of thee klaar.

Kosten €17,50 per kind

Het koekjes bak-en versierfeestje duurt ongeveer 2 – 2½ uur

Minimaal 6 kinderen

vanaf 8 jaar

Webshop is tijdelijk buiten gebruik!